Sapadere Cabrio Bus Tour 
sapadere kanyoun alanyatourist.com

Sapadere Cabrio Bus Tour                                                 

Natuur met comfort in een open bus.

Nadat we de gasten hebben opgehaald van de hotels  rijden we door naar het beginpunt.

Daar worden onze gasten ingedeeld.

Langs de kustlijn van Alanya tot Kargicak rijden we door naar onze eerste stop de bananenplantage. Daar word info gegeven over de bananen in Turkije. Dit is een unieke omgeving van Turkije omdat er hier veel bananen groeien. Om wat dichter in de natuur te komen, maken we een korte wandeling langs de plantage en een prachtige omgeving.

Nadat onze gasten weer zijn ingestapt rijden we door naar Demirtas, dit is een traditioneel Turks dorp, met een agrarisch tintje en marmerindustrie. Onderweg kunnen onze gasten genieten van de vele fruitbomen ( olijven, bananen, sinaasappelen, limoenen) en nog veel meer, met de natuurlijke schoonheid van het taurusgebergte op de achtergrond.

We verlaten Demirtas en hebben de volgende stop bij de marmerfabriek. Daar worden de vele soorten marmer bekeken en kunnen onze gasten zien hoe het marmer wordt gesneden en gepolyst.

De volgende stop is bij de moskee, die in een nieuwe moderne styl is. İn de moskee kunnen de gasten rondlopen en foto s en film maken. İn de moskee word uitleg gegeven over de İslam, waar de gasten tijdens het verblijf in Turkije veel mee te maken hebben.

Na een druk programma in de ochtend stoppen wij bij de Hercules picknick voor ons middageten. Een mooie en leuke plaats waarbij de gasten kunnen relaxen op vlotten op het water met een historisch Romeinse brug op de achtergrond. Niets is aangenamer dan nog even te zwemmen in de 90meter lange rivier van de Sedre rivier. Gasten die niet willen zwemmen, kunnen ook gaan wandelen in de mooie omgeving of heerlijk zonnen op een van onze zonnebedden.

We hervatten onze reis naar de Canyon, onderweg kunnen de gasten genieten van het uitzicht en de natuurlijke geuren onderweg.

Als we aankomen bij de Sapadere Canyon hebben onze gasten ongeveer een uur de tijd om door dit prachtige natuurgebied heen te wandelen. De weg naar de Canyon is 750 meter lang en de rotsen op de Canyon zijn 400 meter hoog. Puur genieten.

Onze laatste stop van de dag is bij het Sapadere dorp, waar een zijdeweverij aanwezig is en een watermolen dat tot een van de monumenten behoort. De zijde in dit dorp behoort tot een van de tradities. De lokale bevolking  laat de gasten zien hoe hoofddoeken en sjaals gemaakt worden onder het genot van een drankje.

We rijden weer terug naar ons beginpunt, vandaar uit worden de gasten weer netjes bij de hotels gebracht.

Lunch: Kip/vis  open bufetVoor de kinderen is er een kindermenu aanwezig.

Drankjes zijn niet inbegrepen!

sapadere
sapadere
sapadere cabrio bus
sapadere cabrio bus
sapadere
sapadere
sapadere
sapadere
sapadere
sapadere
alanya tours
sapadere
alanya tours
alanya tours
alanya tours
alanya tours
sapadere kanyon
sapadere kanyon

About Author

client-photo-1
Alanya Tourist